Ledig stilling: Er du glad i å skrive? Har du journalistisk erfaring?

Rederiforbundet videreutvikler nå rederi.no. Vi skal bruke vårt nettsted til å fortelle interessante historier om nyskapende initiativer i en næring som har bedrifter og ansatte i verdensklasse langs hele kysten. Innovasjonskraften og fremtidstroen hos norske rederier og maritim næring er sterk. Vi leter derfor etter en ny kollega som er god til å skrive artikler, er en god historieforteller og har solid journalistisk erfaring. Du bør være engasjert i politikk, ny teknologi og løsninger som bidrar til bedre klima og renere hav. Har du erfaring fra digital innholdsproduksjon, sosiale medier eller podcasts er det et stort pluss.

I Norges Rederiforbund er vi i ferd med å redesigne vår nettside rederi.no for å lage mer plass til nyheter fra maritim næring. Den personen vi ser etter får en helt sentral rolle i innholdsproduksjon, publisering og det daglige arbeidet med rederi.no.

Du må beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du vil bli en del av en aktiv kommunikasjonsavdeling som jobber både strategisk og operativt. Evne til å kunne jobbe selvstendig og drive gjennom prosjekter fra begynnelse til slutt er nødvendig. Nyhetsteft, politisk forståelse, engasjement, kreativitet og humor er egenskaper vi liker.

Mer om stillingen her.