Er Norge rigget for omstilling del 2

Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Rederiforbundet, Abelia, Energi Norge, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge. Del 2: Hva skal vi leve av?

Frem mot 2030 må Norge ta kvantesprang langs to akser: Vi skal halvere klimagassutslippene i tråd med Paris-avtalens mål om å begrense den globale oppvarmingen til «god under» to garder, samtidig som vi skal øke verdiskapingen og sysselsettingen fra det ikke-petroleumsbaserte næringslivet.  

En rekke rapporter og veikart har det siste året gitt viktig innsikt om, og kommet med forslag til, en vellykket overgang til «livet etter oljen». Mulighetene er mange, men ingenting skjer av seg selv. Hvor går vi herfra, hvordan skal vi prioritere og hvem har ansvar for at de riktige grepene tas i tide?  

Gjennom en møteserie i tre deler inviterer Abelia, Energi Norge, Rederiforbundet, Tekna og Norsk klimastiftelse til kunnskapsdeling og debatt om den store omstillingen av Norge.

Tema for andre seminar er: Hva skal vi leve av? Her møter du blant annet Maren Hjort Bauer (Fynd Ventures)Ingrid Stenstadvold Ross (Kreftforeningen) og Sofie Jebsen (Fred.Olsen Ocean).

Meld deg på her

Kontakt

Om artikkelen

Fra

Til

Deling og utskrift

Del på Twitter
Del på Facebook
Del via epost
Print