Årskonferansen 2022

Rederiforbundet arrangerer sin Årskonferanse 24. mars kl 12-14 på Høymagasinet på Kontraskjæret i Oslo. Den geopolitiske situasjonen er svært utfordrende og bidrar til usikkerhet. Samtidig jobber den norske maritime næringen hardt med å nå sine ambisiøse klimamål.

Se sendingen direkte fra kl 12.00 her. 

Norges Rederiforbunds egne tall viser at lønnsomheten for næringen øker, det er færre skip i opplag, og norske rederier planlegger investeringer i ny grønn teknologi. Men pandemien og krigen mellom Russland og Ukraina skaper fortsatt utfordringer for norsk skipsfart.

Skipsfarten er en internasjonal næring og norske rederier er til enhver tid representert på alle verdens kontinenter og hav. Det gjør at geopolitisk uro treffer næringen umiddelbart. Samtidig jobber den norske maritime næringen hardt med å nå sine ambisiøse klimamål.   

På scenen under Årskonferansen står toppledere, politikere og eksperter som kan belyse hvilke geopolitiske forhold vår internasjonale næring kan forvente å måtte drive under, og hvordan vi skal nå de klimamålene som næringen selv har satt.   

Det vil bli servert lunsj fra klokken 11. Lunsj og arrangementet er åpent for presse.

Program og deltakere på scenen kan du se her:  Årskonferansen 2022 | Norges Rederiforbund

Dette er første gang siden 2019 at Rederiforbundet samler alle medlemmer og den maritime næring til Årskonferanse. I 2020 ble den avlyst og i 2021 ble det arrangert digitalt.

Mer informasjon: cw@rederi.no