Ledig stilling: Kommunikasjonsrådgiver

Er du god til å fortelle historier? Er du interessert i å jobbe i en av Norges mest internasjonale næringer? Lar du deg engasjere av politikk, ny teknologi og løsninger som bidrar til bedre klima og renere hav? Synes du bedrifter som skaper arbeidsplasser og er verdensledende på sine felt bør lyttes til? Da vil vi ha deg med på laget!

Vår kommunikasjonsavdeling trenger en engasjert og nysgjerrig person som liker å formidle budskap i alle kanaler, skriver godt og finner historier lett. Du må like operativt arbeid. Erfaring fra kommunikasjonsarbeid, journalistikk, politikk og/eller organisasjon vil vi gjerne ha. Du bør beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig.

Du vil bli en del av en aktiv kommunikasjonsavdeling som jobber strategisk og operativt. Du må kunne jobbe selvstendig og ha evne til å drive gjennom prosjekter fra begynnelse til slutt. Du vil arbeide med formidling i sosiale medier, skriving av artikler/kronikker og publisering. I tillegg vil du spille en sentral rolle i planlegging av programinnhold og kommunikasjonsarbeid til våre arrangementer, deriblant vår årskonferanse. Engasjement, politisk teft og kreativitet er egenskaper vi liker.

Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør Christine Korme og er i utgangspunktet et vikariat på tolv måneder.

Interessert? Kontakt Kommunikasjonsdirektør Christine Korme, 918 25 519 eller send mail på ck@rederi.no. Søk stillingen via soknad@rederi.no snarest, og innen 21. mars.

Norges Rederiforbund er en interesse-, arbeidsgiver- og beredskapsorganisasjon med medlemsrederier innen deepsea-, nærskipsfart og offshorerelaterte virksomheter. Forbundet har som formål å ivareta medlemmenes interesser i nærings-, beredskaps- og arbeidsgiverspørsmål, og spiller en aktiv rolle nasjonalt og internasjonalt på vegne av fellesskapet i næringen.

www.rederi.no