Ledig stiling: rådgiver - fremtidens maritime kompetanse

Norges Rederiforbund er stolte av å representere en global, offensiv og fremoverlent næring. Maritim næring står overfor spennende utfordringer og muligheter knyttet til teknologi, digitalisering og nye aktiviteter i havet. Nå trenger vi en dyktig medarbeider som vil være med på å bringe næringen inn i fremtiden. Omstillingen i maritim næring krever ny og mer sammensatt kompetanse. Vår nye rådgiver inngår i teamet for kompetanse- og rekrutteringsarbeid til maritim bransje.

Du vil arbeide strategisk og operativt, samt bidra til å utvikle forbundets policy og tilbud til medlemmene. Stillingen innebærer bred myndighetskontakt innen utdanning, forskning, samt andre myndigheter. Du vil yte rådgivning til våre medlemsbedrifter, bidra i regelverksutvikling og representere forbundet i ulike sammenhenger. Du skal bidra til å synliggjøre forbundets arbeid, blant annet gjennom alliansebygging.

Personen vi søker:
Vi søker etter en person med høyere utdanning som har kjennskap til og interesse for den maritime næringen. Det er en stor fordel om du har arbeidet til sjøs. Det er viktig at du er utadvendt med evne til å engasjere og motivere. Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et kompetent, dynamisk og hyggelig miljø. Du vil arbeide tett med alle fagmiljøer i vår organisasjon, hvor mye av arbeidet foregår i team. Du vil få god kontakt med våre medlemsbedrifter, og ha stort ansvar i stillingsutøvelsen.  Stillingen innebærer en del reising og foredragsvirksomhet.

Norges Rederiforbund er en interesse-, arbeidsgiver- og beredskapsorganisasjon med mer enn 130 medlemsrederier innen deepsea- og nærskipsfart, samt virksomhet offshore. Forbundet har som formål å ivareta medlemmenes interesser i nærings-, beredskaps- og arbeidsgiverspørsmål, og spiller en aktiv rolle nasjonalt og internasjonalt på vegne av fellesskapet i næringen.

Kontaktpersoner:

Karin Gjerløw Høidahl, seksjonsleder

Vis telefonnummer

Send melding

Kristine Godal Mohr, rådgiver

Se finn.no-annonsen her.