Christine Korme. Foto: Espen Johansen.

Ny kommunikasjonsdirektør i Norges Rederiforbund

Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Norges Rederiforbund. Hun kommer fra stillingen som Direktør for digitalisering og fornying i Abelia. Korme har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge og har lang erfaring som journalist i TV2 og NRK.

-Vi er veldig glad for at Christine Korme har takket ja til å lede kommunikasjonsarbeidet i Norges Rederiforbund. Hun har lang erfaring fra journalistikk, kommunikasjon og arbeid med politiske rammebetingelser som vil bidra til å styrke vårt arbeid, sier administrerende direktør i Norges Rederiforbund, Harald Solberg.

-Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Den norske maritime næringen har en ledende posisjon globalt og er inne i spennende tider hvor blant annet ny teknologi og bærekraft står sentralt i endringene for næringen fremover. Etter en flott tid i Abelia, ser jeg fram til å ta med meg 8 års erfaring fra digitalisering og omstilling, samt en lang og bred kommunikasjonsbakgrunn til en av Norges viktigste næringer.

Korme begynner i Norges Rederiforbund 1. august.