Hans (18) blir leder for en dag i Rederiforbundet

Hans Skogli skal være leder for en dag i Norges Rederiforbund torsdag 19. oktober. Da skygger 30 unge talenter hver sin toppleder.

Hans Skogli var en av flere enn 12 000 elever som drev ungdoms- og studentbedrift forrige skoleår. ShoeSaver UB ble kåret til beste ungdomsbedrift i Sogn og Fjordane, og de representerte fylket i NM for Ungdomsbedrifter. Prestasjonene som daglig leder i ungdomsbedriften sikret gutten fra Årdal plass på Leder for en dag. 

-Jeg synes det var utrolig kjekt og lærerikt å drive ungdomsbedrift. Å bli valgt ut til Leder for en dag er en stor ære. Det blir spennende og jeg gleder meg til å tilbringe dagen med Sturla Henriksen, sier Hans Skogli.

Leder for en dag er et årlig arrangement i regi av Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. Rederiforbundet har deltatt en rekke ganger.

-Skipsfarten er en innovativ næring og vi er helt avhengige av å løfte frem nye talenter. Da er det ekstra spennende å møte unge som gjennom sine ungdomsbedrifter har turt å utfordre seg selv litt ekstra. Erfaringen og kompetansen de får med seg fra disse prosjektene er gull verdt for næringslivet, sier Sturla Henriksen, administrerende direktør i Rederiforbundet.