Trening i gang ved nytt simulatorsenter

19. april ble de første studentene ønsket velkommen til det verdensledende nye simulatorsenteret til Norwegian Training Center Manila. Senteret er finansiert gjennom bidrag fra 19 forskjellige sponsorer og Norges Rederiforbund.

Det nye simulatorsenteret har mer enn 30 simulatorer og er fullt integrert med et utall av ulike trenings- og kombinasjonsmuligheter. Senteret kan skreddersy løsninger for kundene og de 134 computerne gjør det mulig å kjøre øvelser som integrerer flere av simulatorene. Dette gir muligheter for tilpasset og realistisk trening av vanlige operasjonelle forhold, samt håndtering av nødsituasjoner.

-Muligheter for å teste kunnskap og gjøre tester gir selskapene en unik mulighet til å sjekke reell kompetanse både ved opprykk og nyansettelser.  Mange selskaper ser på dette som en interessant ny mulighet for bedre å allokere riktig personell til riktige posisjoner, sier daglig leder Erlend Grimstad.

Senteret har tilgang til et bredt spekter av modeller som muliggjør trening på skip som vil være tett på de skipene mannskapene faktisk skal kunne håndtere når de går om bord. Senteret har sofistikert Seaview 3D teknologi som gir mulighet for realistisk trening og avansert instruktørsystem.

NTC Manila tilbyr som ett av de få sentrene i Filippinene NCIII sertifisering for skipskokk. NTC-M vil fortsatt operere tekniske kurs ved anlegget i Taguig (Tesda). Her har kurstilbudet blitt utvidet ved en serie nye DNV-sertifiserte sveisekurs.

-Vi opplever sterk interesse for BRM/ERM kurs, DP kurs og Offshore loading kurs. Sistnevnte vil bli kjørt av Simsea på senteret. DP maintenance kurs vil senteret være det eneste i Filippinene som tilbyr, sier Grimstad.

Ønsker du nærmere informasjon om det nye senteret og kurstilbud ta kontakt med +632 812 0742 og mail adresse; marketing@ntcm.com.ph