Vikariat - Næringspolitisk rådgiver

Rederiforbundet søker rådgiver næringspolitiske spørsmål til et vikariat fra august 2015 til august 2016, med mulighet for forlengelse.

Rett person vil få anledning til å være med å bidra aktivt til utviklingen av Norges Rederiforbunds næringspolitiske arbeid ved å:

  • Utvikle, og gjennomføre strategi- og politikkarbeid, herunder utarbeide og følge opp posisjonsnotater og høringsuttalelser;
  • Følge spennende politiske prosesser både nasjonalt og internasjonalt;
  • Utvikle og vedlikeholde Rederiforbundets nettverk i politikk, næringsliv og forvaltning;
  • Holde utstrakt kontakt med våre medlemmer.

Vi søker etter en person med erfaring og kunnskap fra arbeid med politiske rammebetingelser. God kjennskap til maritim næring vil være ønskelig. Det er en forutsetning at man samarbeider godt med andre, er åpen og inkluderende, kombinert med evne til selvstendig arbeid.

Stillingen inngår i vår næringspolitiske avdeling som arbeider med rammebetingelser for maritim næring nasjonalt og internasjonalt. Vi kan tilby vikariat med konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og med spennende muligheter i et høykompetent miljø og gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.

Spørsmål om stillingen kan rettes til ass direktør Helene Tofte på telefon 902 19 190, eller seksjonsleder Thomas Saxegaard på telefon 402 22 160. Søknad merket med ”Rådgiver - vikar” og CV sendes til cw@rederi.no

Søknadsfrist: 20. mai.