Toppledere til Arctic Business i Bodø

Flere internasjonale og norske toppledere har takket ja til å delta på Norges Rederiforbunds Arctic Business i Bodø 8.-10. oktober.

-Nordområdene har fått økt fokus fra mange aktører på grunn av den positive utviklingen vi ser på næringslivssiden. Samtidig er den raske issmeltingen meget foruroligende og et uttrykk for vår tids største utfordring, klimaendringene. Næringslivet bør påta seg en tydeligere stemme når disse diskuteres, sier administrerende direktør i Norges Rederiforbund Sturla Henriksen.

Blant de som møtes i Bodø i høst er toppleder fra selskap som DNV GL, Troms Offshore, GC Rieber, Skuld, Siem Offshore, Royal Greenland, Kongberg Gruppen, Gard og  Wärtsilä. Arctic Business arrangeres i samarbeid med DNV GL.

-Økt aktivitet i nordområdene skaper nye muligheter, men medfører også et særskilt ansvar for å bidra til en bærekraftig utvikling. Vi har tatt initiativet til at store og små aktører fra næringslivet møtes, og nå er det «down to business» i Bodø, sier Henriksen.

Industritopper fra blant annet fiskeri og havbruk, maritim næring, olje- og gassnæringen, bergverksindustri, samt flere utstyrs- og tjenesteleverandører er invitert. 

Les mer om Arctic Business her.